Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

Безплатната доставка  за всяко населено място на територията на Република България, ако поръчаните стоки са на обща стойност над 100 лева до офис на куриерска фирма.

Доставката   се извършва в работни дни с избрана oт нас куриерска фирма. Клиентът заплаща сумата посочена в имейла за потвърждение на поръчката ( стойността на покупката и куриерската такса).

В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 100 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката и куриерска такса, според ценоразписа на куриерската фирма.

Поръчаните стоки  се доставят с наложен платеж  до посочен от клиента адрес или офис на куриерска фирма. Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването, като има право да провери праткaта и ако не отговаря на неговите очаквания да я върне като заплати разходите по връщане на пратката по цени на куриерската фирма.

Срокът за доставка е в рамките на 2  до 4  работни дни след поръчката, с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия.

Поръчки с фиксирана дата или час се таксуват допълнително!
При забавяне ще бъдете уведомени от нас.