Добре дошли!

С радост Ви посрещаме в нашия онлайн бутик за висококачествена сребърна бижутерия!

За нас

През последните 20 години, в които се занимаваме с внос и търговия на сребърни бижута, това се превърна в наша страст, мисия и начин на живот. Стремим се да отговаряме на очакванията на клиентите си, като сме винаги на гребена на вълната в модните тенденции. Натрупаният опит и професионалният потенциал ни позволяват да намираме и предлагаме висококачествени сребърни бижута на привлекателни цени.

Качество

Нашите бижута са изработени от висококачествено сребро, в комбинация с най-висок клас естествени камъни.

Уникалност

Бижутата ни са лимитирани и се отличават със собствен стил, също като Вас!

Лукс

Продуктите, които предлагаме са специално селектирани, за да могат да откликнат и на най-претенциозния вкус.

Твърдо вярваме, че луксът не е привилегия, а право на всяка дама!

Silverado.BG постоянно разширява и обогатява своя асортимент, така че да удовлетвори и най-претенциозния вкус. Залагаме най-много на неповторимото излъчване на естествените камъни, в съчетание с висококачествено сребро. За нас качеството на бижутата е от огромно значение и никога не правим компромис с него!

Тук сме избрали да предложим специална селекция от класически и по-модерни бижута. Предлагаме бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни, със седеф, перли, емайл и циркони. Важно е, когато купувате бижу с естествени камъни, да имате предвид, че те може да се различават несъществено един от друг и да имат дребни несъвършенства, на които всъщност се дължи и техния неподправен чар.

gift-4669449_1920

Разчитайте на нас!

Разгледайте нашия онлайн бутик за сребърна бижутерия, изберете Вашето бижу, поръчайте онлайн или се свържете с нас по телефона, а за доставянето на малка луксозна кутийка красота, ще се погрижим ние!

Често се случва да ни питате за модели, които вече са изчерпани. Истината е, че с цел да осигурим неповторими бижута за своите прекрасни клиентки, не зареждаме едни и същи модели. Предпочитаме да предлагаме нови и различни колекции, в изключително лимитирани количества, често и в една-единствена бройка, отколкото – едни и същи бижута, в голямо количество. Затова ще Ви дадем един съвет: не чакайте бижуто, което сте си харесали да се изчерпа, а го поръчайте възможно най-бързо!